Борисов: Войната е между ГЕРБ и ДПС, другите са за цвят и меродия

Борисов и Пеевски

Войната е между ГЕРБ и ДПС, другите са за цвят и меродия.

Това каза премиерът Бойко Борисов, докато шофира джипа на Националната служба за охрана (НСО) по време на поредната си обиколка в страната. В профила си във "Фейсбук" той публикува видео от посещението си във велинградското село Грашево, където беше посрещнат с овации от събралото се местно население.

Борисов използва посещението си, за да коментира протестите в страната. Според него хората, които са го чакали в селото, за да го видят са повече от протестиращите. Той каза още, че местните му се оплакали, че в селото са идвали бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и депутатът от ДПС Делян Пеевски, но "нищо не направили или може да са направили, но не се вижда".
"Да дойдат в малките мюсюлмански райони и да видят, че има само ГЕРБ и ДПС и това е войната. Къде са тук "Да, България" и БСП", каза още Борисов.

Българския премиер отново показва, какво е отношението му към ''матриала" в България. И малките деца вече знаят кой е олигарха Делян Пеевски и, че няма как той да  притежава половината медии, да отнема бизнеси на свои опоненти, ако това не е съпътствано от подкрепата на управляващата партия и прокуратурата. Няма как Ахмед Доган да нарушава брутално законна без протекциите на силните на деня и съдебната власт.

Пътищата, които строим в Родопите, са за хората. За да виждат българските мюсюлмани, че държавата се грижи за тях. За да живеем всички в мир и разбирателство. Понеже нашите опоненти никъде не са построили нищо - сега ни атакуват с манипулации, че пътищата тук се правили заради нова мина. Абсолютна лъжа. Те друго не могат. Точно ние бяхме и хората, които спряха мината за добив на волфрам край Велинград.

Posted by Boyko Borissov on Sunday, September 20, 2020