В унисон с Божков и Румен Петков атакува Горанов

Имението на Горанов

В унисон с „бизнесмена“ беглец Васил Божков, бившият вътрешен министър и настоящ председател на АБВ Румен Петков също реши да атакува Горанов, макар и не директно, а отдалече, с намеци и препратки (такава ни е опозицията плаха, страхлива...да не обиди някой). Той пусна снимка в профила си във Facebook, на която позира пред огромна къща край София в местността Ярема и написа под нея:

 

"До главния прокурор, един друг и още двама.

1. На кого е дворецът?

2. Кой живее в него?

3. С какви средства е построен?

4. Подозирам, че един от живущите не плаща наем (по навик)...."

А в коментар лидерът на ПП АБВ допълва, че „ако прокуратурата извърши проверка и незабавно изземване, ще намери ДНК на член на правителството.

Припомняме, че преди време министър Владислав Горанов заяви по повод на луксозният апартамент, в който живее, че не е негов, а на неговия кум. Той живеел там без да плаща наем заради страх от пернишкото земетресение.

Разследване на „Биволъ“ от 2018 г., разкрива, че огромната резиденция, пред която се е снимал Петков принадлежи на съпругата на Горановия кръстник Снежана Сарива. Тъй като Горанов е забелязван често да дава указания и да надзирава строежа на имота, от „Биволъ“са изпратили запитване до министър Горанов чрез пресцентъра на финансовото министерство преди две години. Те питат какво е отношението му към имота, инвестирал ли е нещо в него, ползва ли го и при какви условия, но няма оповестен отговор.

Иначе политиците ни са бедни, но имат богати роднини и приятели, бизнесмени, благодарение, на които живеят луксозно.

Румен Петков