Бившия втори обезкървява ГЕРБ

Бившият втори човек в ГЕРБ се изказва в подкрепа на протестите - или по-скоро в подкрепа на "исканията на демократичната общност", допуска предсрочни избори и посочва с кои формации би си партнирал в един бъдещ парламент - с "Демократична България" и с ГЕРБ. Днес той вече не е част от "най-мразената партия", в каквато била превърната ГЕРБ "през последните 10 месеца" (тоест след напускането му), както заяви Цветанов в интервю. Впрочем именно този период заличи до известна степен неговата политическа отговорност за модификацията на ГЕРБ.

Очаквано Цветанов излезе "чист" по скандала "Апартаментгейт"

Прокуратурата няма да разследва Цветан Цветанов заради имотната сделка с "Артекс", става ясно от постановление на специализираната прокуратура, с което се прави отказ да се образува досъдебно производство и се прекратява проверката по случая.

Моделът Цветанов: как да подадеш оставка и да останеш на власт

 

„Прави добро, но започвай от себе си“, обичаше да казва един приятел, перифразирайки известната мантра за доброто. Приятелят го казваше на шега, разбира се. Доказателство за това е фактът, че не стана политик.

Цветан Цветанов напуска парламента, остава зам.-шеф на ГЕРБ

 

Зам.-председателят на ГЕРБ и шеф на парламентарната група Цветан Цветанов напуска Народното събрание. Това обяви самият той часове след като се прибра от посещение в САЩ. Цветанова обаче остава заместник на премиера Бойко Борисов в партията, както и шеф на предизборния щаб.

Евтините луксозни апартаменти на властта

 

Новата луксозна придобивка на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов – апартамент на цял етаж с отделен ВИП асансьор и гараж в сграда „Летера“ на фирма „Артекс“ взриви общественото мнение в България.