Емил Димитров – Ревизоро няма да спира строежа на Алепу

емил димитров - ревизоро

Mинистърът на екологията Емил Димитров – Ревизоро обяви днес пред журналисти, че няма да спре проекта за строежа на плажа Алепу.

"Знам че това ви е мерак на всичките - да ходя като една екологична бухалка и да спирам навсякъде кой каквото не му харесва", каза екоминистъра. "Видях го по телевизията, много интересен обект. Не ми прилича на защитна стена, но предполагам, че пред него има и хотел. Може би по проект е много хубав хотел", каза още Димитров.

Той обясни, че всичко по отношение на строежа на Алепу, е било направено от екоинспекцията в Бургас и очаква "прокуратурата и системата да се произнесат" преди той да вземе становище.

Без съмнение проекта за хотела е „много хубав“, още повече, че главен проектант на скандалния строеж е арх. Ангел Захариев - съпруг на външния ни министър Екатерина Захариева (по разследване на „Биволъ“).

Още по-хубаво е, че проекта е направен за агент "Романов (Романски)" - Борислав Сарандев, който освен, че е бил агент на ДС е бил и почетен консул на Шри Ланка в България с Решение на Министерски съвет от 2 август 2012 г., освен това е велик масон, сиреч велик строител, с две думи голям човек, как да му откажеш!

Нямаме съмнение, че за „прокуратурата и системата“ всичко ще бъде законно и една подпорна стена ще стане „много хубав хотел“, като всички останали по родното черноморие.

После Борисов от сутрин до вечер да призовава „не ходете на море в Гърция“ - пак няма да стане!